ihagenbuuuus!

Ny häst i stallet (igen! Fullt nu!).
Det är det första stoet Nellisan någonsin stött på som är av högra rang än hon, och hon är helt galet frustrerad sötnöten! Här på filmen har de rykt ihop lite en gång, och Nelly backade. Så nu känner de mest av vart de har varann, de är så tokiga!

(Nellys bästis Kakan går i hagen brevid, och Nellisan vill helst bara vara med henne. De ska få gå ihop igen när den svarta åker till sin nya ägare!)



Kommentarer
Erika

haha söt hon är! :D

2012-03-06 @ 20:01:35
URL: http://ettahnia.blogg.se/
Erika

SV Jo precis jag rider inte heller likvärdiga ridpass två dagar i rad. Hästarna BLIR ner hållbara av uteritter och vartiation, det är superviktigt! ;-) Nellie kommer anpassa sig snart, det tog en månad innan min häst och hans hagkompis accepterade varandra. Nu är de bästisar ;-)

2012-03-06 @ 20:47:02
URL: http://ettahnia.blogg.se/
Siri

HAHAHAHAHAHAA. Totally, fett kul. Snacka om att jag förutsätter att alla som håller på med hästar vet vad en propp är. Det låter jättelöjligt när jag tänker efter.



Dog av skratt när Nelly typ fintade den nya hästen och hoppade fram o tillbaka med framdelen.

2012-03-07 @ 08:20:36
URL: http://lamints.blogg.se/
Matilda

Åh, det är så kul att släppa ihop dem första gången, haha!

Noomie

Vilken härlig film! Får nästan lite vårkänslor när jag kollar på den. Blir väldigt avundsjuk med för att ni har gräs i era hagar med. Våra är enbart lervälling, vilket har resulterat i tappade skor och mugg.... :/

2012-03-08 @ 10:28:18
URL: http://lexx.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0