Dressyr i en helt ny dimension

Hej hopp!
Det står ju då lite still här eftersom Nellisan vilar, men så är det ibland.
Hon är pigg och glad och busar mycket i hagen, och i morgon tänkte jag rida ut på en låååång skritt-tur (om hon går med på att skritta dvs). Härligt nu när det äntligen är vååår!

Idag har jag gjort något superspännande!
Något jag både fruktat och längtat efter, haha!

Jag har äntligen ridit Fuxen som jag är hästskötare åt!!
Jag jobbar ju som hästskötare vid sidan av skolan, där jag tar hand om Fuxen varje dag, och Friesern ungefär 2-3 veckor i månaden då hans ägare jobbar i Norge.
Jag är lite hemlighetsfull om pojkarna dels eftersom det inte är jag som äger dem och dels då bloggen ändå ska handla om Nelly ju! Men idag är en speciell dag, så jag var tvungen!
Friesern rider jag några gånger i veckan, och mest lätta/motionspass. Fuxen är typ världens koolaste svår-klass-dressyrhäst, så det känns häftigt att få rida honom! Han har varit skadad och vilat sedan jag började jobba i stallet, så det är först nu han är under igångsättning, därför har det dröjt tills nu!
Han kommer lära mig massor om vad det här med Dressyr-dressyr går ut på, har redan idag hittat min första nya dressyrmuskel, haha! Det är verkligen helt andra knappar än jag är van vid; mycket säte, mer vikt än skänklar osv. Så nyttigt för mig =)


Friesern.


Kommentarer
Malin & Keyson

Ååh vad kul att ha tillgång till en sån häst! :D

2012-03-12 @ 22:51:07
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0