Ute(sk)ritt

Nelly gjorde en vurpa i hagen idag,
så får det när man promt ska busa även om det är isigt i hagen ;)
Det gick bra med henne, hade inte ont någonstans och var lika glad som vanligt!

Eftersom hon var en superstar igår tänkte vi ändå ta en lugn mysig skrittrunda idag. Det gick ganska bra i alla fall, haha! Hon var väldigt pigg och tyckte det var onödigt att bara skritta. Med tanke på att vi red barbacka fick hon dock finna sig i det. Vi hoppade över ett dike, och nelly fick ett litet ryck och drog iväg några meter på en riktigt isig väg (tokstolle!), men annars höll hon sig i skinnet.

Det känns härligt att även om hon är lite tokig så kan vi rida ut barbacka utan större problem. Det är faktiskt rätt viktigt för mig att man ska kunna göra det...
För ett tag sedan gick det ju inte alls, då var det sadel+jaktkandaret som gällde vid uteritt ju! Nu går det äntligen igen, och även om jag inte har kontroll hela tiden, och även om jag håller på att åka minst en gång under varje tur så känner jag mig trygg.
Framförallt tycker vi båda att det är mysigt!




Kommentarer
Sabina Borenius- ronda.blogg.se- Hästblogg

Sv: Förhoppningsvis kan jag ta med henne, vilket inte är helt omöjligt då jag haft kontakt med en del universitet. Annars är ett alternativ att låna ut på foder, jag kommer aldrig att sälja!

2012-02-20 @ 21:01:58
URL: http://ronda.blogg.se/
linnea

Hur ofta är Peter i Halmstad och har träningar? :)

2012-02-21 @ 22:10:54
URL: http://lbergh.blogg.se/
Maja

Till Linnea

Det går inte att kommentera på din blogg..?

Han kommer i alla fall 1-2 ggr per månad, och eftersom intresset bara växer så kommer det nog bli 2 ggr per månad fram över (så snart de organiserat grupperna). Man måste ju då vara medlem för att få vara med.

2012-02-22 @ 14:02:01
URL: http://majagoesirish.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0