The blog

Det måste nog ske en förändring här på bloggen.
Jag tror att jag måste komma på vad jag vill med bloggandet: Ska bloggen bara handla om häst-delen av mitt liv, eller om hela mina vardag, eller ska jag bara skriva om det finns något nämnvärt att skriva om (träningar/tävlingar typ)? Ah, jag vet inte riktigt.
Bloggen var länge så liten och privat, nu har jag ganska många läsare (allt är relativt) och då tror jag även det är dags att göra en del förändringar. Designen ska uppdateras, har redan en plan, men så ska den ju sättas i verket och med så mycket skola jag har den här veckan lär det bli svårt.
Jag vet själv hur uttråkad jag blir av 'dåliga' bloggar och omotiverade bloggare, och en sådan vill jag inte bli även om jag inte heller tänker bli en sådan som får prestationsångest av sin blogg pga kraven från läsare.
Nej, jag ska nog ta mig en riktigt funderare och komma fram till ett bra koncept, sen ska jag sätta det i verket och ha bloggen så som jag vill ha den.
Jag tycker det är kul att blogga och jag gillar att jag både får struktur, motivation och ett sätt att ventilera ibland när jag behöver det. Så sluta kommer jag nog inte göra på ett bra tag ;)
Då så, ha lite tålamod så ska nog det här bli bra!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0