Dags att börja förbereda

Det är ju tävling 1 maj!
Det är på tisdag, i Falkenberg, på gräs!


Jag var där o kikade idag, och jag kommer utan tvekan behöva brodda. Nelly har aldrig gått med brodd i hela sitt liv, men någon gång ska ju vara den första! Jag ska själv verkligen jobba med att inte lägga för mycket vikt på tävlingen i sig eller oroa mig för att åka av. Nu när jag tänker "tävling" tänker jag "så länge jag inte åker av är det väl lugnt", det känns som om nu när jag vet att man kan skada sig så vill jag inte åka av, innan har jag liksom inte skänkt det en tanke. Jag tycker ju att det är larvigt roligt att tävla, så nu får jag faktiskt ta att reda ut det här mer ramla-av-oron och nervousiteten!
BE GONE!

En plan jag har är att spela riktigt bra peppmusik i bilen, så jag kan sjunga för full hals hela vägen till tävlingen(ska köra själv denna gång, hehe) och bli pigg och glad + att jag inte hinner tänka på att bli nervös o så. Bra plan ;)

Vi är anmälda till 100 + 110, mest för att jag gärna vill vara anmäld till två klasser, då har man större chans till att få en bra känsla i någon av rundorna. Tanken är väl att ta 110 lite som det känns, kanske bara gå in och hoppa något språng, kanske hoppa hela banan - vi får se =)

Har äntligen hittat ett par boots som passar Nelly, det ska hon få ha när broddarna åker på!
Norton har dessutom boots i massa roliga färger, wiii! ;)
Godisarna är sådana som passar i hennes leksakshållare som hon har i boxen, de ska hon få ha nu när jag åker bort o hon ska vila, så att hon har något att göra om hon får tråkigt...


Kommentarer
Malin & Keyson

Då befinner vi oss nästan på samma del av världen ju! Ska vara hästskötare i Hermanstorp, ligger inte de där någonstans? :P

2012-04-30 @ 10:54:38
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Anonym

åhh såg att badminton är inställt:( skulle inte du dit?

2012-04-30 @ 13:05:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0