Inte så mycket att rapportera

* Nelly har fått ännu en Pyjamas. Ställägarinnan hade en jag fick prova på henne som var lite, lite tunnare än amigo-täcket, och det passade jättebra! Det är ett Mark Todd-innetäcke med hals, men halsen är för smal så det är mer en krage åt Nellisan, haha! Detta täcke är perfekt att ha nu när det kommer vara 2-7 grader på nätterna. Sen när det blir ännu lite kallare får hon ha Amigotäcket. Ännu lite kallare och hon får ha båda. När det tillslut är riktigt kallt, säg omkring -20 grader, då har jag ett jättefint matallic-rosa Tattinitäcke som hon ska få ha (550g foder).

* Jag har ännu inte bestämt mig för om/hur jag ska klippa Nelly. Blir det en så fruktansvärd vinter som förutspåtts så är det nog ingen idé eftersom jag kommer behöva köra henne till ridhus i vinter. Är det riktigt dåligt väder så vill jag inte köra = bara ut i skog o mark = ingen hårdträning direkt = hon får behålla pälsen. Än är hon bara lite lurvig på magen...

* Nelly fortsättar vara jättepigg! Det är fortfarande bara kul =)
Idag var hon så brunstig att hon höll på att explodera! Den svarta dressyrvalacken uppvaktar henne flitigt och jag ber till gud att de ska låta elstängdlet mellan sig stå kvar!

* Jag har inte fått min kurslittareatur till skolan än vilket gör att jag måste åka in till skolan för att plugga där = liiite pain in my ass, men så får det vara nu. I morgon ska jag o Stallägarinnan rida ut på morgonen, sen blir det gym för min del följt av plugg och sen tillbaka till stallet.

* På Torsdag EM ska jag ha möte på skolan. Det är dags att ta tjuren vid hornen och undersöka om det är dags att byta inriktning och forma min egen utbilding!

* Reflexer! Det behöver jag införskaffa! Känner jag att jag har råd i morgon kanske jag svänger förbi hööks och kollar - de har ju ett jättestort reflex-sortiment!


Jo, men lite update blev det ju i alla fall!




Kommentarer
warnmark -Officiell bloggare GHS 2012

Sv; Spännande ändå att åka utomlands och provrida! Är det samma med ekonomin där? Att det går att göra "fynd"?

2011-10-12 @ 17:24:36
URL: http://warnmark.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0