5. Min klädstil, både inom och utanför hästvärlden

INOM HÄSTVÄRLDEN
Jag vill vara noggrannare än jag är, kan man väl säga!
Jag känner mig lite obekväm om det jag har på mig inte matchar, men efter att ha jobbat i ett stall så går det ur en ganska snabbt ;)
Alla mina hästkläder går dock i samma toner, mycket brunt och marinblått med några få undantag som ändå passar bra med de grundfärgerna. Jag tycker att det är dödens fult med strumpor som inte är knälånga till ridbyxor, och stora flyffiga bomberjackor tycker jag inte heller om. Det ska sitta slimmat och bra, men såklart vara bekvämt.
Jag är rätt lättpåverkad vad det gäller ridmode, så jag gillar Kingslands stil, även om jag tycker det är synd att de inte har så bra kvalité längre. Pikeurs ridbyxor tycker jag om, men blir galen på att alla deras hackor och tröjor är korta i modellerna (det blir så fult om ridbyxorna inte är überhöga i midjan). Equiline har jag alltid gillat, de får mig att känna mig smal, haha! Animo har börjat växa allt mer i mina ögon, kalassnygga grejer som hade skurit sig alldeles lagom till mina klassiska garderob!


UTANFÖR HÄSTVÄRLDEN
Jag älskar allt som är Preppy och Leighton Meester's karaktär Blair i GG är min gud!
Jag har alltid gillat idéen med skoluniformer och tjatade hål i huvudet på min mamma när jag var yngre om att jag ville flytta till England o gå i skola där. Nu när jag går till skolan och oftast om jag har ärenden på stan är det klackar som gäller; stövlar eller väl valda pumps. Kappor äger jag tillräckligt många för att bada i, och det snyggaste jag vet just nu är en knappt knälång kappa, snygga knästrumpor och pumps till en kort kjol (gärna rutig) till en stickad tröja eller skjorta + pullover/väst.
Lockigt hår på det också, sen känner jag mig som hemma!


Jag har faktiskt en liknande klänning som jag köpte på Irland!
Fiiint serru!

Nu ska jag bara bli lika snygg o smal som henne också ;)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0