F A L S T E R B O

Äntligen är det dags igen!
Förra året had ejag fantastiskt kul tillsammans med mina vänner, och nyfunna vänner, där vi bodde på Campingen i ett taktält till en Landrover - LEGEN wait for it DARY!

I år är det lite rörigare, för ingen har bokat någon Campingplats och vi har egentligen ingenting att sova i heller. Jag har en akutlösning för mig själv, men vad mina nära och kära hittat på återstår att se..!
Planen är i alla fall tidig onsdag morgon -> sen fredag kväll!

Det viktigaste för mig att se femåringarna hoppa, men lite mer hoppklasser och kanske någon dressyr hade jag också velat få till! det mest intressanta, förutom femåringarna, för mig är att kolla på framridning/framhoppning inför stora klasser. Det är där man kan skilja ut de riktigt skickliga ryttarna från mängden.

Shopping då?
Näh, jag har faktiskt inget jag vet att jag behöver såhär i förväg - förutom ett flugtäcke.
det jag har haft på önskelistan länge nu är en ny kavaj, men jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag har inte hittat någon jag fallit pladask för, och jag kan inte heller riktigt sätta fingret på vad det är jag vill ha. Därför har jag bestämt mig för att låta sy upp en hos en skräddare! En helt unik kavaj bara till mig, och det ska bli så himla spännande! Jag har hittat skräddaren som jag vill ska göra det, men jag har inte pratat med honom än. På Falsterbo ska jag i alla fall kolla in modeller och material och detaljer som jag gillar för att kunna göra en så bra beskrivning som möjligt till skräddaren.
Det jag vet att jag vill ha är en tajt och strechig, utan att den blir sådär fult korvig som man ser på så många ryttare nu förtiden... Figursydd såklart, men tre knappar fram. Vilken färg jag vill ha byter från dag till dag... Ibland vill jag ha en lila, ibland åskblå, ibland kornblå, ibland grön osv. Ja, vi får se helt enkelt!

Sen kommer jag säkert dra på mig galet mycket grejer ändå ;)




ETT GIGANTISKT STORT GRATTIS TILL LINN SOM TOG ALLA MED STORM PÅ FALSTERBO IDAG! GRATTIS!!!


Update:
Ett swarovski-skärp vill jag ha också!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0