Hästsöksupdate!

Jag vet att jag egentligen inte officiellt ska börja leta häst förrän om någon månad, men jag kan inte riktigt hålla mig. Dessutom känns det dumt att riskera att gå miste om en kanonhäst bara för att man ville vänta, några veckor hit eller dit spelar väl ingen roll..?



I alla fall så kan jag ju berätta att det första ställer jag tog kontakt med var mycket positiva och trodde absolut att någon av deras unghästar skulle passa mig och mina krav. Jag skrev tillbaka att jag skulle höra av mig så snart sökandet börjar på allvar, och det känns som en väldigt seriös anläggning vilket såklart är skönt.

Alldeles nyss snubblade jag in på en hemsida till en snläggning som ligger ca 1 timme här ifrån, som hade ett par hästar hemma som lät riktigt intressanta. Därför mailade jag dem och frågade om lite mer info samt prisuppgifter på de som verkade mest intressanta. Det ska bli riktigt spännande att få svar från dem...!

◊ ♦ ◊ ◊ ♦ ◊ ◊ ♦ ◊ ◊ ♦ ◊ ◊ ♦ ◊ ◊ ♦ ◊ ◊ ♦ ◊ ◊ ♦ ◊ ◊ ♦ ◊

Sedan jag pratat med Janni (Svenskan som bor hos oss en vecka, tillsammans med en av Irlands större hästhandlare) så har jag blivit totalt ointresserad av att kolla på hästauktioner..! Det känns som jag skulle komma hem från ett sådant ställe med ett tiotal hästar som inte kommer göra mig något lyckligare. Å andra sidan lär det bli betydligt svårare att hitta ett projekt, en oslipad diamant, på en större väletablerad anläggning. Ja, vi får väl helt enkelt vänta och se...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0