Stor dag idag!

Om ett par minuter ska jag gå ut (har haft sovmorgon!) och SITTA PÅ SKORPAN!
Första gången någonsin, och det ska bli så spännande!



Kommentarer
Malin

sv: Jamen visst är det! Och detdär om att det bara skulle regna i Irland tycker jag inte stämmer alls... :) visst regnar det, men nog skiner solen minst lika mkt också.

Jag jobbade som groom/au pair i Wicklow, och bodde där i ett år. Det var mest jobb med hästarna och stallet och gården och så. Trivdes superbra och längtar tillbaks varje dag!

Flyttade till Sverige för att jag ville studera och få en ordentlig utbildning, pluggar engelska nu så drömmen är att kunna flytta tillbaka till Irland när jag är klar här ;) men får se. Landet får ju gärna ha tagit sig ur finanskrisen först!



Hur länge har du varit i Tullamore och hur länge ska du stanna hade du tänkt?

2011-02-16 @ 21:47:14
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Malin

sv: Ahaa, vad pluggar du då? :) det blir lite jobbigt att leva om man inte har nån häst att tillbringa lite tid hos ja, det kom jag på efter ett par månader i Malmö så jag hittade mig en medryttarhäst.

Det finns ju gott om fina hästar i Irland iallafall, så mycket vet jag! ;) hittat nån fin än då?

Jag bodde i Irland från april 09 till april 10. Fantastiskt. Så många minnen! <3

Jo, programmet jag går heter "English Studies" och är på 3 år, så det är en bachelors degree jag får sen. Vill jobba inom media, gärna på nån tidning som fotograf eller journalist eller så. Får se. :) men först vill jag flytta tillbaks och komma på fötter, så att säga, så då kanske man får ta nåt annat jobb först och jobba sig uppåt! Stora planer här, haha :D du då?

Hur mycket jobbar du och vad får du i lön, if u dont mind me askin? :P

2011-02-16 @ 23:06:03
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Malin

sv: din önskan är min lag (raderade kommentaren när jag läst) ;D okej, nå den summan e väl va dom flesta får. de e ju inget "yrke" man blir rik på precis men de gör ju gott för själen och kroppen ändå :) jag fick 150% mer än va du fick så ja e mer än nöjd (A)



Finfint, låter som en vettig utbildning, alltid bra att kunna lite psykologi och så! Men då håller jag tummarna för att du hittar dej en eller två topphästar att jobba vidare med sen :) kommer absolut att följa din blogg i fortsättningen! ^^ sköt om dig och hälsa Irland!

2011-02-17 @ 18:46:00
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0