Not too bad...

Jag lever i dödsskuggans dal...
Jag har alltså dålig teckning på telefonen och ett internet som låter mig åldras innan det händer grejer! Mycket, mycket frustrerande, men jag lär mig väl att leva med det snart.


I alla fall så har jag redan skrivit ett långt inlgg om dagen, men internet stängde ner sig och det försvann. Därför kommer här dagen i punktform, jag hoppas verkligen att det kommer upp!
  • Kilamonjaro visade sina nya färdigheter för Hovis idag = stegrade sig. Hovis lyckades dock säga till honom på skarpen en endaste gång i precis rätt ögonblick, så sedan slutade han. Gick helt ok att rida sedan, han var lite ignorant, men hellre det är galen.
  • Rupert är en stjärna! Idag satte jag honom verkligen på prov vad det gäller sifvertsövningar och förvänd galopp. Han felade inte en enda gång. Pratade med Chefen om att jg tror att det är dags för byten, och han höll med. Ska prova i morgon! Göööör spännande!
  • Skorpan är bäst av alla bäbisar! De andra två är helcrazy, och Skorpan är en ängel. Nu gör han skritt, trav, galopp och kom hit på kommande vid longering. Pratade med Chefen om att det kanske är dags att sitta upp snart, och han lovade att jag skulle få göra det så snart han bryter av till skritt direkt när jag ber honom (nu tar det kanske 5-10m).
  • Georgia är kaaanske mitt projekt från och med nu. Evelyn ska bara jobba 2 dagar per vecka den här månaden, så hon kommer antagligen bli mitt ansvar. Hon har blivit helt förvildad igen och undviker all kontakt med människor. Hade jag inte haft så bra koll, hade jag trott att någon varit stygg mot henne. Helt okontrollerbar är hon, och hon söker ingen kontakt eller trygghet hos mig... Känner mig ganska maktlös, och jag vill så gärna hjälpa henne. Chefen ska vara med när jag longerar och hanterar henne i morgon, för att se om han kan bidra med något.
  • Billy Bonkers är inte längre min buse. Chefen berättade idag att en tjej kommer hyra honom tills dess att hans ryttare kommer tillbaka efter påsk. Så himla tråkigt, vi hade ju precis hittat varandra igen. Men, sådant är hästlivet när man inte äger hästarna själv...
  • Det blir ingen provridning på söndag. Chefen kan inte då, och jag vill för allt i livet ha med honom! Får nu se när det blir istället. Hoppas snart, är så förväntansfull!
  • Jag är en Gleek - streckser på glee's 2 säsong just nu!
  • På söndag OCH nästa onsdag kväll är det dressyrtävling för min del igen, Killi och Rupe följer med även dessa gånger. Har liite svårt att bli exalterad. Visst, jag har hittat tjusningen i dressyren som tävlingsgren, men nu vill jag hoppa lite faktiskt - it's what I do!
Hände ju en del idag i alla fall ;)


Kommentarer
julia & sara

fin blogg :)

2011-02-02 @ 15:55:58
URL: http://tworiiders.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0