Longeringsdag!


Busungarna Skorpan o Georgia!

Först ut för gårdagen var Skorpan.
Han var jätteduktig!
Som ni ser på bilden börjar han skifta färg, det tycker jag är lite koolt... Nu är han ännu mörkare än när den här bilden togs. Han lyssnade i alla fall fantatiskt bra på mig och var pigg o glad! Idag tänkte jag sitta upp och i alla fall rida i longeringsmanegen, kanske att jag ber någon leda ner oss till ridhuset/utebanan..!

Sedan var det Georgias tur!
Vi har tränat massor på tillit den senaste tiden. Gått ut på promenader och gjort lite halvläskiga grejer (gått genom diken, klivit omkring i skogen), det verkar ha fått en effekt över förväntan! Hon lyssar så himla bra på mig och är avslappnad 90% av tiden. Duktiga lilla tjejen..!
Idag hoppas jag att jag kan få hjälp att kravla mig upp på henne igen. Bara skritta och trava lite på linan hade varit ett stort steg framåt för oss.

Sist och stört var Nellisan ♥
Blev stolt för tredje gången idag när jag longerade henne!
Sist fick jag ju ge upp efter ett tag då hon blev så stressad o förvirrad av att bli longerad (har bara blivit tömkörd innan och vi har inte utrustning till det här). Men oj så duktig hon var idag! Vi skrittade och travade bara, dels pga gårdagen och dels pga hennes problem med galoppen. Hon var så duktig! Höll sig på en stooor volt hela tiden, travade när jag bad henne, skrittade när jag bad henne och gjorde halt ute på spåret när jag bad henne samt kom in till mig när jag bad henne. Kloka lilla Nelly!
Får se vad vi hittar på idag..!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0