"He's a machine!!!"

Det har jag utropat de två senaste dagarna jag red Rupert.
Var beredd på att han skulle vara som för ett halvår sedan när jag satt upp på honom för två dagar sedan. Det var första gången JAG red honom i dressyrsadeln på nästan en månad, och jag kände bara på mig att inget skulle fungera. Så fel man kan ha!
Det var lektioner i både ridhuset o på ridbanan, så vi gick ut på det stora fältet bredvid (vilket vi båda ändå föredrar..). Från det att jag kortade tyglarna tills det att jag gav honom långa tyglar igen efter 20 min så log jag. Både av stolthet över honom, och mig själv som utbildat honom själv. Jäklar va fin han är!
Han är superstabil i formen i alla gångarter och övergångar, han gör super skänkelvikningar, förvänd galopp och vi gjorde dessutom flera klockrena galoppombyten! Fina fina Rupert!!!

Jag red honom på samma sätt igår, och filmade faktiskt lite! Ska se när jag har tid att klippa ihop filmen så jag kan lägga ut den.

Idag har han fått vila, i morgon ska jag bara rida ute och känna lite på honom, och på söndag är det Horsewares stora lagtävling! Sännande!!!


Sötnöten!


Kommentarer
Rakni

Wow Maja! Vilken utveckling, sträck på dig och var stolt. Du är fantastiskt duktig på att respektera hästen och styra utvecklingen med trygg och säker hand. Genom den grund Rupert har nu kommer han att känna sig trygg och vara en trevlig häst som alla gillar = mycket kärlek i framtiden <3. Han har fått en bestående och viktig gåva av dig!

2011-04-30 @ 12:17:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0