Dressyrresultat!

Det kommer lite bilder senare..!
UPDATE!

Klass I
Kilamonjaro - 65,2% - 3:e plats

Han var så himla duktig, haha!
Chefen var mycket nöjd, och jag tror vi ska försöka ha med honom genom hela Leaguen (ca 7 tävlingsomgångar). Programmet vi red var med endast skritt och trav, men med en hel del klurigheter för en gigantiskt treåring med dålig balans. Det svåraste för oss var när vi vid E skulle göra en 10m halvcirkel till höger och sedan vid X en halvcirkel till vänster i trav. Jag tycker att det är en onödigt svår grej att sätta i ett program som ska vara busenkelt. Men, vi klarade det!
Kommentarerna från dommaren löd ungefär som så att hästen tydligt var väldigt 'grön' men såg ut att kämpa på bra. Något 'bakom skänklarna' (jag fick jobba ganska mycket för att hålla igång honom) och att ryttaren gjorde ett bra jobb. Domaren trodde även att han  kunde bli mycket fin i framtiden!
Det är inte många treåringar som får 65% på sin tävlingsdebut inte!

Glad Maja med stooor Kilamonjaro!



Klass II
Rupert - 61% - Utanför placering

Rupert gick faktiskt bättre än förväntat! I början av protokollet förekommer en del 8:or, men så bestämde sig en av gårdshundarna för att börja leka med en presenning precis när jag red förbi, och efter det ville han inte slappna av. Jag kämpade på lite för mycket istället för att bara låta honom vara och det blev inge bra helt enkelt. Fick en 8:a på sista linjen ner till dommaren efetrsom jag lyckades hålla honom väldigt rak där. Högergaloppen blev fel också. Tog tre försök innan det blev rätt, så jag har bett chefen ta sig tid o hjälpa mig med det i veckan. Tydligen har Rupert alltid haft svårt för den, men det måste ju gå att jobba bort.
Domaren gillade Rupert ändå, alla tyckte att han var helt bedårande i sina knoppar, så jag ser faktiskt fram emot nästa veckas tävling. Då ska jag låsa in hundskrället innan min ritt, haha!
Chefen och hans fru (som tävlat int. 3*) tyckte att Rupert såg riktigt fin ut stundvis, och att han nog kan bli kanon med mer jobb!


Otroligt nog tittade jag inte ner på hästen när jag red dressyrprogramet... Antagligen kommer det göra underverk för min sits att tävla lite dressyr!


Kommentarer
Emelie - TÄVLA OM GBG HORSE SHOW BILJETTER!

Åh vad kul :D grattis

2010-10-31 @ 18:39:35
URL: http://semlur.blogg.se/
Sara

Ser ju kanonfint ut! Och så red du i hoppsadel också! inte illa=) Hur mkt bättre än clonshire e annaharvey på en skala från 1 till 10? Typ 100 eller :P? verkar så sjukt mkt mer seriöst!

2010-10-31 @ 21:07:48
URL: http://tiggypop.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0