Mina pojkar - the movie!

Ja, nu är det äntligen dags för en mini-kortis presentation av mina fina pojkar på film!

Innan ni tittar vill jag klargöra ett par saker:
1. Nej, jag låter faktiskt inte riktigt sådär looney i verkligheten, jag har frågat! För det första tyckte jag att det var hur svårt som helst att prata Svenska, och för det andra börjar jag tydligen prata bäbis-spåk när jag pratar med pojkarna - det får ni stå ut med, haha!
2. Förlåt för att jag inte tänkte på att fålla kameran ordentligt. Moviemaker är tydligen inte tillräckligt avancerat för att kunna rotera bilden heller, men ni ser ju i alla fall vad det föreställer!
3. Jag blir irriterad på mig själv när jag 'håller med' mig själv genom att säga "Jaaa" som en gammal tant på filmen, men ni får helt enkelt stå ut med det också. Ska tänka på det till nästa gång!

Mina pojkar är alltså:
Rupert
Valack, 4 år, Connemara/fullblod
Vet faktiskt inte mer än så om hans bakgrund, glömmer alltid att fråga Chefen. Han är i alla fall en sådan lite skrutt som de hittat på en aktion när han var 2 år.
Billy
Valack, 8 år, Irländsk sporthäst med fin stam
Vet bara att han har bra stam, att han är uppfödd på gården och gick enstjärnigt förra året.
Kilamonjaro
Valack, 3 år, räknas nog som Irländsk sporthäst
e. Touchdown u. Sto som gått internationell 2*klass med chefen. Hade varit en sjuhelvetes häst med tanke på sitt psyke och blod, om det inte varit för att han har ett syreupptagningsproblem...
Dunlicky
Valack, 2 år, 50% Connemara är vad jag vet än så länge
Också gårdens uppfödning, känner honom inte så väl än, men en trevlig liten häst!
På filmen står han i ett stall för första gången sedan 24h, och är utan sin flock för första gången någonsin. Han är inte speciellt orolig får man väl säga...!

Haha, jag kan bara inte ta mig själv på allvar!
Jag kan ju även passa på att säga att vi har unghästarna, skolhästarna och mina och Kathas hästar i sådana lösdrifter som ni ser på filmen. Jag kan faktiskt hålla med dem om att det är trevligare för hästarna att bo så än i boxar nu under vintermånaderna. Alla lösdrifter har grindar (man kan se deras borta vid Billy) som går till hagar där de kan rasta sig på dagarna. Pojkarna i detta skjulen verkar trivas superbra med detta, de är så sociala små varelser!



Kommentarer
Matilda

Ser urmysigt ut :) !



Btw har jag en fråga till dig. Jag ska läsa till veterinär, har hittills bara funderat på Sverige, Norge, Danmark och England som studieland. Vad tror du om Irland? Går det att komma in där? Man kanska kan läsa som utbytesstudent från Sverige ett år annars. Har ingen koll. Kanske inte du heller har i och för sig, haha!

2010-11-14 @ 00:58:40
URL: http://matildajohanssons.webblogg.se/
Matilda

Sv; Okej! Nä, jag ville mest höra din uppfattning för jag hade fått för mig att det är ungefär som du beskrev. Har ju absolut Sverige som förstahandsval, men ett utbytesår i något annat land tror jag kan vara extremt lärorikt. Får väl se hur det blir ;D

2010-11-14 @ 14:02:25
URL: http://matildajohanssons.webblogg.se/
Sara

Fina de är!

2010-11-15 @ 08:03:04
URL: http://tiggypop.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0