Ice Ice Baby


Allt ser så vackert och orört ut.
Isigt och frostigt.


Idag har det varit ett par minusgrader, -8 i morse, vilket innebar att allt vatten var fruset och det var bara till att börja konka vatten till 40 boxar och 20 lösdriftshästar. Hard work!

Sedan skulle alla boxar mockas ut.
Som tur var så är det bara tre boxar som mockas ur för hand, men det är sjukt jobbigt när man väl står det. Och jag och ammoniack är inte bästa kompisar direkt. Överlevde gjorde jag i alla fall!
Vi hade strömavbrott också...
Ett sådant  jobbigt strömavbrott som går på och av hela tiden. De försökte ha lektion i ridhuset, men det var bara att lägga ner tillslut. Jag hann som tur var med att rida Billy innan ljuset blev nyckfullt, och han var fin idag. Han var lite förkyld förra veckan, men hostade inte en enda gång idag eller igår. Sjukt pigg var han också, bockade omkring och ibland drog han bara ner huvudet mellan frambenen och skada hej vilt på det - bushästen!
Fick för mig att prova en grej i galoppen och efter att ha galopperat över en bom på marken ett par gången styrde jag rakt på ett block, en sådan ''sockerbit'', ni vet. Han frågade inte ens utan bara skuttade över det. Vi har de avlånga modellen av blocken, så efter det provade jag att styra på ett som stod upp på kortsidan. Jag behöver knappt rama in honom! Den hästen hoppar bokstavligen allt du styr på!
Rätt koolt faktiskt..!
Känns att han saknar terränghoppningen, det gör jag med!


Kommentarer
Lisa

sv: Ja, jag vet inte riktigt om det var det bästa eller sämsta med allt. Folk har verkligen ingen uppfattning om min verklighetsuppfattning. Haha.

"Min son, Russin. Han ska börja skolan nu. Mobbing? Varför tror du det?"

2010-12-08 @ 23:39:00
URL: http://lisasfanclub.se
Lina

Hej! Fin blogg. :)

Såg att du skrivit i Carolines blogg om Micklem-tränset. :) Jag ska köpa det till min 2-åring, dock Competition, och du får gärna skriva lite om det. Känner igen namnet Kilkenny förresten. Från Irland?



Ha en fin dag

2010-12-09 @ 08:31:21
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0