I ♥ Agria


Så fort försäkringsbolag kommer på tal tycker jag oftast folk har mycket att klaga på, men idag är jag så grymt tacksam över att Agria finns! Räknade lite i huvudet på vad mina veterinärfakturor blivit sammanlagt den senaste månaden bara, och det blev en helt sjuk summa! =(
Jag hade blivit helt ruinerad om jag hade behövt betala hela den själv!
Så ja, idag är jag riktigt glad för mitt försäkringsbolag!


Kan förresten meddela att hela dagen har gått åt skolarbete och sen en väldig jakt efter ett apotek som hade det jag behövde få ut till hästarna (medicin tll Nelly, avmaskning till Bella) - utan framgång!
Tillslut fick jag tag på grejerna med Veterinärklinikens hjälp, och samtidigt passade jag på att haffa tandläkaren som tydligen skulle gå på semeter idag! PANIK eftersom jag märkte igår att Bellas tänder behöver ses över.
Så det var bara att spurta hem, lasta ponnyn o åka tillbaka till kliniken.
Nu sitter jag i bilen och väntar på att hon ska vakna till.
Tandmässigt hade hon en hel del som han berättade om: Vargtänder, hingsttänder (fast hon är sto), bett-slitage på tänderna och vassa kanter.
Det som var BRA med att hon hade bettslitage på tänderna var att hennes lander ser helt orörda ut (eftersom hon bitit i bettet). Detta visar att hennes ryttare varit väldigt stark i handen, men tack och lov ser hennes mungipor fina ut.
Det borde betyda att jag har ganska bra förutsättningar att börja jobba med henne, förutsatt att jag får henne att inte bita sig fast..!

Både bra och bu alltså!

Nu ska hon bara avmaskas och skötas om.
Börjar nog inte rida förrän nästa vecka, om jag kan hålla mig ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0