Hihihi..!

Idag har jag varit lite busig!
Jag stal en av Kathas hästar ;)

Hon var ledig idag, och Chefens far som äger hästen i fråga ville se om den var stel efter helgens Hunter Trial. Han tyckte dessutom att det kunda vara bra för mig att rida en 'riktigt ordentlig häst', haha!
Aussie, vars smeknamn är Big Black Aussie, är närmare 1.80 i mankhöjd och har gångarter för många hundra tusen kronor! Det var Chefens syster som tävlade dressyr med honom upp på medelsvår nivå tidigare, men nu är han mer kelgris än något annat. Han är lite för stor och okontrollerbar för banhoppning, men terräng är han en stjärna i.

Det hela slutade i alla fall med att vi hoppade några språng. Det var bara lågt (1.10 på filmen), och på en så stor häst känns det som mini-skutt! Det jag egentligen vill visa är hur rolig Chefens far är att rida för. Om ni kollar på filmen nedan kommer ni se hur mycket han är med och driver fram till hindre, och i första språnget gör han något han ALLTID gör när en häst tar avsats och hoppar = Han 'hoppar' lite själv och kickar upp ena benet som för att hjälpa till!
Det är verkligen skitgulligt, haha!



Kommentarer
emelie behrmann

180cm är inte litet det:P

2011-03-16 @ 00:06:15
URL: http://komkoma.blogg.se/
Lisa

VILKEN JÄTTE! Herregud!

2011-03-16 @ 09:10:05
URL: http://billyochivan.blogg.se/
emelie behrmann

sv: Han hoppar nu med lite spänd rygg & hög kurva så han släpper inte riktigt till bakbenen. Men ja tror att han besitter en bättre teknik då han ibland får till språng så man drar efter andan.

2011-03-16 @ 11:03:40
URL: http://komkoma.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0