HB Black Ice

Kallas: Bella
Född:
2003
Höjd:
148 (slutmätt)
Färg:
Mörkbrun med bläs (men ser svart ut)
Stam:
E. Pacom of Newhaggart UE. Naheez xx
Meriter: Placeringar 110 banhoppning (sedan 6 års ålder), Placeringar i 1* Irländsk fälttävlansklass (110 terräng), Placeringar i Huntertrials upp till Open-nivå (HT = terräng-tävlingar, Open = 110).
Övrigt: Bella är utan tvekan en riktig Lady! Hon är den som bestämmer i hagen, hon vill gärna bestämma även under ridpassen och hon är väldigt matglad. Bella är en ängel att ha att göra med, super snäll att lasta och köra, står orörlig när man ryktar, sadlar eller när hovslagaren är på besök osv. Vid longering är hon hur kool som helst, men ganska så het att rida.
 
Då Bella redan har så mycket rutin inom hoppningen men saknar den fundamentala dressyrutbildningen så är det det som vi kommer fokusera på under tiden hon är hos mig.
 
En lite intressant sak med Bellabus är att hon inte har något direkt ponnyblod i sig! De främsta raserna hon har bakom sig är Irish Sport Horse, Holsteiner och Fullblod. Några av de större namnen i hennes stam är King of Diamonds, Cavalier royale och Cor de la bryére. På fullblodssidan har jag inte så bra koll...
 
Trackback
RSS 2.0