Nu ni...!

På grund av dåligt inflytande från en viss Erika (läs hennes blogg! Bra skit!) så skolkade vi, en aning, från dagens föreläsning. I vårt försvar så var det faktiskt om saker vi redan kan!

Any how, istället trotsade jag väglaget och lastade in min fina fina fina häst i transporten och åkte till mitt förra stall, Lynga Hästgård, för att rida lite i ridhuset. Det var tredje gången jag och Nelly är i ett ridhus sedan vi kom till sverige, och på Irland red jag henne bara i ridhus en gång = hon tyckte att det var döspännande ;)
Först fick vi gå runt lite och visa henne anläggningen, hon är så himla nyfiken... Sen gick vi in i ridhuset och satte på radion och tog fram en bom - ska det miljötränas så ska det. Nelly var verkligen taggad, skrittade så fort att jag fick småspringa bredvid henne, sen var det bara att sitta upp o börja trava ganska omgående.

JAG HAR FILMAT!!!

Men det tar som vanligt lång tid att få upp...
Det kommer 2, eller kanske 3 filmsnuttar. Den första är ett MÅSTE att se, haha! Det är från vår "uppvärmning" när Nelly springer omkring som en galning, en väldigt spänd galning. Jag inser ganska snabbt att hon inte tänker ta något stöd på bettet och börja arbeta förrän hon fått larva omkring lite, så jag låter henne vara ett tag. Det ser döroligt ut, haha! Varje gång jag rider förbi kameran hör man att jag skrattar, i ett hörn (som TYVÄRR är ute ur bild) håller jag på o åker av och innan vi ska sitta upp går Nelly till attack mot en krukväxt och allt man hör är "Nej Nelly, NEJ, den är gjord i plast! PLAST!"

HAHAHAHAHA!!
Jag har kollat på den flera gånger och det blir barar roligare o roligare X)

Sen har jag nog några snuttar ifrån då hon faktiskt börjar slappna av. Nej, slappna av gör hon aldrig riktigt, för jag kan knappt rida lätt eftersom hon skjuter mig upp ur sadeln... Men FIN SOM SNUS är hon, jäklar vad kul det ska bli att se hennes gångarter utvecklas, vid vissa moment fullkomligt svävar hon fram ♥
(Även om hon allra mest ser ut som en spänd älg, haha!)

Filmerna kommer så fort de är klara!


Kommentarer
Malin & Keyson

Åh vad spännande! :D

2012-01-23 @ 19:29:21
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
erika

haha, fortfarande stolt över mitt val av att lämna school ;D Ser framemot filmerna!

2012-01-23 @ 19:58:53
URL: http://majimka.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0