I stand corrected

Det där jag sa om att Nelly tyckte att det var så tråkigt att bli longerad?
GLÖM DET.


Idag la jag fram två bommar, vanliga hederliga markbommar; en mitt på kortsidan, en mitt på öppna delen av volten. Det var allt som behövdes tydligen, för i samma sekund jag sa "aaaand trot" så bar det av, varv efter varv efter varv i galopp där hon hoppade över bommarna som om de vore 140-hinder. Jag försökte först bara stoppa henne, men efter 2-3 språng som blev heltokiga så bara skrattade jag. Detta eggade på henne ännu mer och tillslut började hon bralla på allvar, jag har ALDRIG sett en häst så högt upp i luften förut!

En bekant kom förbi gården för att hon skulle kolla på transporter, och stannade en bit bort för att se vad det var som försegick på ridbanan. Hon fick för sig att Nelly var en Lipizzaner, och försökte komma på vem hon kände som ägde en så stor Lipizzanerhäst. Sen såg hon att det var jag.
Jag antar att misstolkningen berodde på att vi såg ut ungefär såhär:




Hahaha, det är verkligen SANT!
Hon brukar sällan busa på linan, och om hon gör det så är det få utspridda bocksprång, idag var hon bara helt otrolig! LÄTT ATT VI KOMMER VARA MED I HÖJDHOPPSTÄVLINGAR OM NÅGRA ÅR!


Kommentarer
Lisa

Hahahahaha, vad roliga ni är!

2012-01-10 @ 18:34:24
URL: http://www.lisasfanclub.se
Malin & Keyson

sv: De känns lite hopplöst när han är sån där.. Samtidigt kan han gå hur fint som helst när man rider på just de där ställer. Fast senaste gången va dock med hans kossa till sällskap.. Han måste bara bli lite modigare själv så borde de gå, hoppas jag!



Hahaha, de där lät galet :D

2012-01-10 @ 18:58:39
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Erika

HAhahaahahah detta gjorde min dag!

2012-01-10 @ 20:35:00
URL: http://ettahnia.blogg.se/
Malin

Hahahhaa! Maja, du MÅSTE börja ha med kameran mer när du håller på med Nelly! Hade varit guld värt att få detta på bild/film! :DDD

2012-01-11 @ 00:32:31
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/
Malin

sv: det är en rätt gammal Morris & Nolan! Har noll koll på om och var såna sadlar säljs... :O

2012-01-11 @ 15:03:35
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0