Bildbomb från Tina-träningen!

Tina var helt lyrisk över hur fin hon tyckte Nelly var!
Sist blev hon ju helt olycklig över hur fel komunikationen och tilliten mellan oss var, och hon sa att hon tänkt mycket på oss sedan dess. Nu kunde hon inte säga nog många gånger hur glad hon var för vår skull, att vi hittat tillbaka till varandra och att glädjen var tillbaka i bådas våra ögon. Härligt!
Nelly kändes pigg och fin och gjorde allt jag bad om med stor ambition. Vi gjorde mest övergångar galopp/trav, och de övergångarna vi gjorde trav/skritt var tydligen larvigt bra! Sen gjorde vi också en del sidvärtsrörelser, vilka hon tycker att jag påbörjat på ett riktigt bra sätt. Vi ska bara fortsätta som vi gjort, och allt är rosa och fluffigt och fabulous!

Min dressyrsits är ju dock något av ett skämt, haha!
Måste införskaffa en dressyrsadeln nu, så fort jag kommer i rätt läge med nedre halvan av min kropp så brukar axlarna + hakan följa med och lägga sig rätt. Nelly jobbar dock på fantastiskt bra tycker jag, hennes bekbensaktivitet är nästan sjuk ibland! Det är så kul att ha en så fiiiin häst!!!
Jag fick också cred för att jag klarar av att rida och på egen hand utbilda en så (på alla sätt och vis) stor och ung häst på ett så bra sätt som jag gjort hittills, och Tina tvekade inte alls på min förmåga att kunna fortsätta med det. Smicker, smicker =)


Bakben alltså!
Kommentarer
sara

sv. Men ååååh lite avis på erat väder!

2012-04-14 @ 22:38:01
URL: http://ussing.blogg.se/
Bonnie

Hon ser himla trevlig ut din pålla:)sv: Nepp tack och lov så var vi inte iväg igår i snöstormen;) Nästa helg är det säsongs debut och så får vi hoppas att vi slipper snö...

2012-04-15 @ 12:33:41
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/
linnea

Va fina ni är :)Jag ska bara rida 1 m och 110 den 1a maj. Förra året kunde jag rida alla dagarna men klasserna är ju lite annorlunda detta året tyvärr, dem har satsat mer på 120-130 klasser då det finns varje dag =/

2012-04-15 @ 14:52:29
URL: http://lbergh.blogg.se/
Malin & Keyson

Gud va roligt att de gick bra & att hon såg sån skillnad! Toppen kul ju :)

2012-04-16 @ 17:11:41
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Emelie Nordström-

fina bilder :)

2012-04-18 @ 10:45:14
URL: http://emeelien.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0