numb.

Jag har hamnat i värsta självförtroende dippen på länge...
Det är mycket i stallet, mycket i skolan och mycket inombords. Jag har jätteproblem med att skapa en relation med Fuxen och just nu känns det som om jag inte klarar av honom. Jag har aldrig stött på ett problem som det här innan, och det tar på självörtroendet. Jag är den som alltid hittat lösningar, framförallt när det gäller 'bråkiga' hästar, men det här är något helt annat...
Anledning till att det slår så hårt är väl att jag redan kännt mig lite rubbad av studierna som är något helt nytt för mig och som är tuffa, och att det här är första gången i mitt liv jag bara har en unghäst att rida på. Nelly är fantastisk på alla sätt och vis, och jag älskar henne, men nu när hon inte riktigt är i form blir jag lätt försiktig och osäker. Då det var så länge sedan jag fick visa vad jag går för är det oundviktligt att jag börjat tveka på min förmåga...
Dessutom tenta på lördag och den är SVÅR.

Förhoppningsvis känns det bättre i morgon.


Kommentarer
Sara

I know the feeling. Men det viktigaste är att DU VET VAD DU GÅR för, du får tids nog visa det och tills dess får du lita på din magkänsla vad gäller Nelly. vad gäller Fuxen så får du kanske ge det lite mer tid. Han testar dig säkert och du får tänka att det är trägen som vinner! Lycka till!

2011-09-06 @ 01:26:32
URL: http://tiggypop.blogg.se/
Karoline

Kom igen Maja, du klarar det här!

2011-09-06 @ 10:44:34
URL: http://karolinesliv.wordpress.com
Karoline

Sv: Tror du inte att det kan vara så att du är helt slutkörd? Jag skulle inte palla en endaste dag med allt du lyckas fixa :)



Har han alltid varit sådär knepig, eller är det nu först som det visar sig? Vad säger ägaren? Var rädd om dig så att ingen olycka händer som kan påverka dig i framtiden.

2011-09-06 @ 15:11:52
URL: http://karolinesliv.wordpress.com
Mimmi

Du är grym och kommer fixa det galant! Både Fuxen & tentan ... :D

2011-09-06 @ 16:53:36
URL: http://hfzn.wubi.se
Emelie Nordström-

sv; haha ellerhur, man börjar ju undra :P

2011-09-06 @ 18:12:43
URL: http://emeelien.blogg.see
Wenche Liwing, Livet i Belgien

Klart du kommer fixa det här, om jag minns rätt så har du ju jobbat på Irland? Var det en endaste häst du inte klarade av ? Ibland har man svackor och allt känns skit, men det kommer tillbaka, jag lovar =)

2011-09-06 @ 20:17:13
URL: http://kylskapetstankar.blogg.se/
Sara

Kan du inte berätta om vad du pluggar? =)

2011-09-08 @ 08:40:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0