Dagens ärenden o inköp

Idag har Nelly, enligt schemat, vilat och Nykle har longerats (jag har ju honom i 10 dagar nu igen). Jag och mammi tog oss en tur till falkenberg där vi åkte förbi Horsefarm för att lämna in min fina Tolga sadel. De blev riktigt upphetsade när jag kom med den, kvalitetssadel i nyskick - sådant gillas hos sadelutprovarna! De satte i alla fall ett bra pris på den, så om någon letar efter världens skönaste hoppsadel borde man absolut åka och prova!
Jag passade även på att fråga om de hade någon Prestige Arezzo eller DX som jag kunde klämma på, det hade de inte, men det visade sig att de just sålt en DX till en jag känner - så henne ska jag ta kontakt med och säga att jag vill köpa hennes sadel, haha! Om man hade kunnat få prova den i alla fall hade det ju varit super!

Det blev lite shopping idag också, såklart!
Jag o mammi stod länge och provde ut en hårnätsklämma som jag kan ha när jag tävlar dressyr/terräng - avskyr när håret inte är samlat i en knut då. Det ser så haffsigt ut! Det blev en med en diskret svart rosett och ett lite grövre nät med lite diskret bling = kanonfint!
Dessutom:


Nice!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0