Rupert at Ross House

Nu så äntligen är filmen uppladdad, tjohoo =P
Det är långt ifrån en av våra bästa rundor, men å andra sidan vår första riktiga hopptävling hemifrån. Han är fortfarande ovan att resa (även om han är jätteduktig!) och han har känts lite ur form ett tag. Jag vet inte ritkgit varför, men han känns inte som sig själv. Antingen känns han matt och oengagerad, eller på tårna och arrogant. Tonåringstrots kanske..? I den här rundan var han mer oengagerad. Tittade inte på något läskigt, och hoppade bra på de flesta hinder, men på planket ser det verkligen inte ut som om han tänkte hoppa annat än rätt igenom?
Chefen och Eric (Holstein) menade att jag red lite för mjukt och snällt, att jag behöver trigga honom lite mer. Då riskerar jag i och för sig att han blir arrogant istället... Klurigt det där.

Jag tror det kan vara så att han inte känner att han får någon utmaning. Han hoppar så fantastiskt mycket bättre på större hinder, kanske är det det han vill göra?
Man får ju dock inte glömma bort att han bara är 5 år, och ska bli ridskolehäst, så egentligen behöver han inte kunna hoppa högre än vad han gör nu. Jag tror bara att han skulle tycka att det var roligt.
Får se, har jag chansen att hoppa honom själv någon dag sätter jag nog upp lite större utmaningar för honom och ser vad som händer ;)




Kommentarer
Lisa

Nu ligger utvärderingen av mascaran uppe!



2011-05-09 @ 20:58:46
URL: http://rememberit.devote.se
Fanny

Va fin han är Rupert! Minns när jag fick följa med Sam och Aisling till en hästmarknad. Hade aldrig varit med om nått liknande tidigare! Ös regn och hästar precis överallt på landsvägen.

Och hem kom vi med tre små pållar; Rupert, Yorkie och Tiny.



Känns som det är väldigt länge sen nu..

2011-05-09 @ 22:42:47
URL: http://braborta.wordpress.com
Knuttilda

I came upon this site a while back, I love it. It is great for anyone who interested in this subject. It is in my favorites. Thanks, you done a superb job!

2011-09-05 @ 10:13:19
URL: http://knuttilda.blogger20.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0