Smile


Nellys nya bästis är gårdens finaste avelssto Susie..!

Åh, idag har jag o Nellisan haft en sådan ritur där jag bara ler hela tiden.
Hon är så himla ball!
Vi red ut på terrängbanan, men då jag inte hade någon säkerhetsväst på mig tänkte jag inte hoppa något. Hennes galopp kändes dock super, så jag tänkte att några små (50-70cm) stockar kan vi ju prova.
Jisses vad hon hoppar!!!
Provade för första gången att sätta lite tryck i henne (annars när jag hoppar s har jag i princip bara styrt och togit mantag), och JESUS vilka språng hon tar! Jag har aldrig suttit på en unghäst som jag fått den här känslan på, jag tror verkligen att hon har det där lilla extra. Om hon får alla förutsättningar så är jag helt övertygad om att hennes kapacitet räcker för de klasserna jag vill kunna rida i framtiden, och mer där till!
Vi hoppade kanske bara 6-7 språng, men då vi hade en sån kanonkänsla avslutade vi där med en galopp över stora fältet med gräs upp till magen på Nelly ♥



Imorgon kommer det bli en dag av beslut.
Jag kommer få reda på exakt vilken dag transportfirman kommer och hämtar Nelly, jag kommer beställa flygbiljetten hem och börja packa!
Helt sjukt...
Jag har en stor låda i köket som jag ska packa nu i morgon med så mycket vinter-grejer jag kan få plats med och skicka hem den med posten. Ändå har jag ingen aning om hur jag ska få plats med alla grejer! Har ju köpt massa grejer här som ska med hem, galet!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0