Nelly har landat!


Nu är Nelly äntligen hemma!

Just nu har hon mellanlandat på en liten gård hos våra bekanta som har betet. Där fick hon sova på box inatt, och idag ska hon släppas i en större gräshage tillsammans med ett annat sto (min mosters förra häst som nu är avelssto). Så ska de två damerna få bekanta sig med varandra till på måndag då vi släpper ut dom på det stora betet med alla de andra hästarna. Vi tyckte att det var klokast att göra på detta viset för att undvika att någon blir hack-kyckling, nu kommer Nelly och Alaska i alla fall ha varandra som kompisar första tiden på stora betet.
Det känns bra!

Igår var jag i stallet på kvällen, efter att Nelly sovit några timmar, för att ge henne ett riktigt bad! Hon var täckt av gammalt svett och resdamm, så ett bad var precis vad hon behövde! Efteråt gick vi på promenad och då vart hon helt sjövild, haha! Taktade och slängde vilt med huvudet och visade upp sig för alla som ville se (och även de som inte ville, haha). Tokan!

Nu när Nelly har landat, och bloggen fått nytt utseende och tema, så känns det nästan som en nystart. Nu kommer ni ju istället få följa mitt och Nellys liv här i Sverige, och allt vad det innebär...
Så i eftermiddag eller imorgon dyker det nog upp en fullständig presentation av Nelly, så att ingen behöver fundera på något ;)


GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0