Maja WENT Irish?





Ja ni, det är frågan...
Jag har funderat lite kring det här och har väl egentligen kommit fram till det att jag i vilket fall som helst kommer fortsätta blogga. Tycker själv att det verkligen är urtrist med alla som tar bloggpauser/slutar nu, inte uppdaterar på veckor och så vidare... Det är klart att jag kan förstå att det verkliga livet är viktigare, och att många tappar sugen nu när det blir allt vanligare med 'blogg-mobbare'. De allra flesta större hästbloggare är ju i den åldern när livet börjar på riktigt, så visst kan jag förstå dem. Men det gör inte det hela mindre trist X)
Jag har ju då två alternativ att fundera kring:
  • Fortsätta på den här bloggen som vanligt, med samma adress bara det att den kommer handla om mig och Nelly, och vår vardagliga träning o utveckling.
  • Starta en alldeles ny blogg, som då givetvis också kommer handla om mig och Nelly.
Någon som har några åsikter?

Mitt hästliv kommer forsätta i ett ganska högt tempo även när jag kommer hem då jag redan fått ett jobb i det stallet dit jag vill flytta Nelly. Där kommer jag ha två fina dressyrhästar som jag ska ta hand om nästan alla veckans dagar + eventuellt en frieser. Om allt känns bra kan jag fortsätta med även resten av året, parallellt med skolan!


Kommentarer
Jenny

Det spelar ju egentligen ingen roll vilken adress du har, bara det är på en plattform utan så jääävla mycket reklam ;) Gillar annars din design och så :)

2011-06-05 @ 19:13:30
Jenny

Jag menar alltså inte att det är mycket reklam nu, utan att jag är rädd att du ska byta till nåt där det är det, haha!

2011-06-05 @ 19:14:10
Maja

Svar till Jenny

Ja jo, jag förstår dig - tycker själv att det är rätt jobbigt med all reklam överallt, så det kan jag garantera att det inte blir ;)

2011-06-05 @ 19:31:38
URL: http://majagoesirish.blogg.se/
sandra

jag tycker du ska fortsätta här. Då kan man gå tillbaka och läsa dina fina gamla inlägg om man vill _)

2011-06-06 @ 09:37:23
Lisa

Jag tycker också att du kan stanna här :)

2011-06-06 @ 13:35:58
URL: http://billyochivan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0