On a winning streak!

Jag mår så himla bra just nu!
Det är verkligen efterlängtat, och det känns precis så bra som det borde ♥


De senaste dagarna har jobbet känts jättebra, kämpigt och lite stressigt, men jag har hanterat det ovanligt bra. Kanske beror det på att jag börjat äta havregrynsgröt till frukost, kanske beror det på uppenbarelsen jag hade för några dagar sedan, eller kanske beror det på något helt annat. Kosmisk energi eller så menar jag...
I alla fall så känns det gööööött!

Denna dagen började med att jag drömde om Kenny.
Varje gång jag vaknar från en Kennydröm mår jag fantastisk bra, jag är fullständigt laddad av energi och bara vet att det kommer bli en bra dag. I natt var vi på en stor internationell tävling och debuterade 1.40 i en ackumulator/speedklass där vi var felfria på hinder men hade 2 tidsfel. Allt kändes så verkligt, och alla jag känner var på plats och hejade på oss. Så härligt det var...! Ler med hela ansiktet nu bara jag tänker på det

Dagen i sig har varit ganska stressig, det är så himla mycket lektioner på lördagar. Jag fick ändå tid över till att rida Mandela och Kilamonjaro. Det har regnat och blåst riktig storm hela dagen, och på grund av lektionerna var vi tvungna att rida ute. Mandela brallade som aldrig förr, men jag lyckades hålla mig kvar. Killi var busig han med, men på ett bra sätt! I morgon blir det dressyrtävling här hemma för Rupert och Killi!



Jag har dessutom en stor nyhet att berätta!

Nästa söndag ska jag följa med Chefens fru på en Eventing Ireland Dressage-tävling, alltså en tävling av betydligt större standard än de vi har här hemma i Leaguen. Hon ska ta med sig sin äldre ***-häst och Mandela för att kvala honom till Dressyrchampionaten, och jag ska ta med mig Rupert!!!
Eftersom vi inte är riktigt kvalificerade för en sådan tävling så startar vi utom tävlan, men det kommer ändå bli en riktigt bra erfarenhet för Rupie! Antagligen kommer han vara lite stirrig eftersom det är en väldigt stor, internationell anläggning som håller i tävlingarna, och han kommer antagligen springa omkring med nosen i vädret på grund av detta - men det bryr jag mig inte så mycket om, det kommer ändå bli koolt!
Detta betyder att det kommer bli mycket dressyr-trimm i veckan!



Kommentarer
Pappa

Gôtt, Maja! Puss på Dig!

2011-01-15 @ 22:12:45
Ulle

Lycka till! Du verkar leva ett härligt liv just nu! :)

2011-01-16 @ 09:44:15
URL: http://livetitun.blogg.se/
Sandra - Vägen tillbaka efter olyckan

Sv: Jag förstår precis hur du känner! Jag tänker ju sälja min lilla bruna nu och jag tänker hela tiden, "tänk om jag drar en nitlott och det går sämre med en ev ny häst?", "tänk om det är det dummaste jag har gjort, att sälja Prince?".. Men sånt kan man helt enkelt inte veta i framtiden, och man måste väl våga chansa? :)

2011-01-16 @ 10:53:29
URL: http://sjacobsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0