Tävlingsstart en vecka tidigare?

Ja nu ser det ut som om det blir tävlingsdebut 2012 en vecka tidigare än planerat, och dessutom debut på Dressyrtävling med Nelly!



En LB:0 eller LB:1 ska vi väl klara av vecka 6...?
Det är ju inte direkt som om vi räknar med att sopa banan med konkurrenterna, haha! Om vi kommer runt utan att hoppa över staketet eller flyga av och i så fall skrapa ihop ca 50% så blir jag kalasnöjd!
Plönninge är ju något av en hemmaplan för i alla fall mig, och jag tror det är ett bra första-ställe att åka till. Har jag tur är det någon domare man känner, som inte ratar oss direkt när vi kommer in med hoppsadel på ;)
Sen kommer nästa dressyrstart v9, så det blir till att skaffa dressyrsadel ganska snart!


Min chef på Irland sa alltid att det viktigaste är att man ler, så ser jag såhär glad ut ska det nog gå vägen! (Kanske kunde man peta i nde där chaplin-tårna också, haha)


Kommentarer
jeffä

Hej, fin blogg!

haft en bra dag?

FÖlja varann i bloglovin?:)

2011-12-30 @ 21:46:52
URL: http://horsesinfocus.blogg.se/
malin

Det ska nog gå! Vågar mig inte på att kolla tävlingssäsongen än, ja får se lite hur mogen Keyson känns när vi har kommit igång lite mer! Men hoppas kunna komma ut på i allafall några dressyrtävlingar innan påsk :)

2011-12-30 @ 22:53:42
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
malin

Sv: Taack :D



skönt de! Keyson skulle nog behöva ett ex antal dagars vila efter en tävling, han tänker så mkt :P Har aldrig sett hur han är på tävling men på nya ställen verkar han än så länge cool, så hoppas de gäller tävlingsplats med :) blir så mycket smidigare då!

2011-12-30 @ 23:37:11
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Malin & Keyson

Gott Nytt år! :)

2011-12-31 @ 16:42:08
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0