Två ganska vanliga, tråkiga dagar

Ja, det har faktiskt inte hänt något speciellt roligt alls..!
Annars brukar det dyka upp massa olika spännande grejer, men nu har det varit vääääääldigt stillaaaaa, och det har nästan gjort mig lite nipprig.

Jag får mest massa konstiga uppdrag att förbereda massa olika grejer inför första december då djuren kommer och alla julgrejer ska vara på plats. För att klargöra en sak:
JAG ÄLSKAR ATT PYNTA!
Men det är inget pynt-pynt på G än, mest massa fundamentiella grejer. Dessa två dagarna har jag till exempel varit ute i skogen (!) och huggt träd (!!) med motorsåg och grejer (!!!). Det är inte speciellt jobbigt, men sjukt långtråkigt! Sedan ska träden trimmas från grenar och kapas så att de blir 4m långa och sedan gör chefen staket av dem.
När jag inte är i skogen så har chefen fått ett par hästar som han ska utbilda på egen hand, så dessa gör jag i ordning och longerar åt honom för att sedan skritta av dem och så...
Igår hann jag rida Rupert, som var halvgalen men ok.
Idag hann jag rida Kilamonjaro, som var helgalen och inte ok!

Det här med att han börjat stanna och backa och ha sig blir (ganska givetvis) värre ju tröttare han blir, och jag är bara så tacksam över att jag inte behöver rida dressyrprogram med galopp i!

På söndag är det ju dags för dressyrtävling igen, och ett nytt program för Rupert!
Det är svårare, men kortare skulle jag tro. Man ska rida upp på medellinjen tre eller fyra gånger, 15m volter istället för 20m och avbrott från galopp till trav vid X på diagonalen. HAHAHA! Det kommer aldrig gå, men vi gör det ju mest för skojs skull =P

Har tagit lite bilder i alla fall!

Min trogna följeslagare Polly!

Hon är med mig hela tiden i skogen, och hjälper mig gräva ner pinnarna, haha!

Polly dök upp här på gården en dag för ca 7 år sen, och bestämde sig för att stanna. Ingen vet vart hon kom ifrån, men hon är en störtskön liten hund som alla älskar. Jag har en teori om att hon helt enkelt förvirrade sig bort från en jakt, då det var på hösten hon kom.


Kommentarer
Matilda

Bra teori. Den är ju riktigt lik en sådan rävjaktshund också!

2010-11-25 @ 01:30:14
URL: http://matildajohanssons.webblogg.se/
Matilda

Hej igen Maja! :) En till fråga om Irland. Är det billigare där nu på grund av krisen? Eller dyrare? Tänkte att du borde veta, haha!

2010-11-26 @ 20:40:51
URL: http://matildajohanssons.webblogg.se/
Mikaela

Fina bilder. :)

2010-11-29 @ 19:45:00
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0