2 månader!

Idag har jag varit på plats här på Irland och Annaharvey i åtta veckor!
Det känns lite overkligt, och ibland som om tiden går jättefort - men så tänker jag på allt vi hunnit med, och då käönns det som om jag varit här minst dubbelt så länge =)
Jag har ju hinnut med massor!
Bland annat att skada mig riktigt ordentligt för första gången från en omkullridning, och tävlat terräng på Gurteen och lärt mig köra fyrhjuling. Good stuff!

Idag har det dock inte hänt så mycket...
ett per hhästar har bråkat i en av lösdrifterna och hovis har varit här och skott som en galning (alltså galet-fort inte galet-slarvigt). Det väckte mitt hovslagarintresse än en gång. Kanske skulle man ta och utbilda sig till det ändå... Vi har ju en ganska stor efterfrågan på hovslagare, och en ofantlig efterfrågan efter riktigt bra sådana. Jag hade kunnet tänka mig att vara en sådan, helt klart.



Yeye,
nu är det i alla fall dags för mig att gå och fånga in Rupert, för det är ju fredag idag och fredag = Showjumping-league!
Folk har faktiskt börjat satsa pengar på om jag kommer riva första hindret eller inte, det är ganska illa. Så idag ska jag verkligen ta mig i kragen och rida ordentligt!


***********************
För er som inte vet om det
så har jag de senaste
veckorna haft en förmåga
att riva första hindret och
sedan rida resten av banan
perfekt. Mycket frustrerande!

***********************


Kommentarer
Emelie

Åh, hovslagare vill jag också bli!! Och hästmassör, tänkte först utbilda mig till hästmassör och sedan hovslagare. Hahah. Jag kommer ha typ 50 olika jobb..



Om folk har satsat pengar på att du ska riva första hindret så kommer du nog ha det i bakhuvudet på tävlingen och vara extra noggran så river du det inte ;) Ni kommer klara allt galant!

2010-11-19 @ 22:40:34
URL: http://semlur.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0