He's done it again!

Just inkomen för lunch, och har precis ridt Rupert.
Jääääääklar va fin han var idag!

Chefen sa åt mig att hoppa ett par språng med honom idag eftersom de bestämt sig för att ha Showjumping-league Finalen i morgon - med ackumulator!
Det ska bli mkt spännande.

Idag red jag i alla fall ett ganska ordentligt markarbetspass först med bommar. Vi tränade mycket på att ställa och böja vid hörnpassering och på voltspår, och han gör det verkligen bra nu, återigen visar han vilken superhäst han är! Till själva hoppadet då:
Jag satte upp tre hinder som jag kunde hoppa i följ för att mest bara känna rytmen, då vi hoppade för inte så länge sedan. Räcke-räcke-oxer på kanske 70cm. Han hoppade så himla runt och fint på dessa småhinder, med alldeles perfekt mycket bjudning att jag bestämde mig för att höja lite, även om jag var ensam i ridhuset och egentligen hade velat haft chefen på plats eftersom Rupert inte är så rutinerad på höjder över 80cm. Satte ändå oxern på 1m och han fullkomligt flög över! Jag vet att det inte är speciellt högt, men med Rupert som är så liten och ändå hoppar så stort blir känslan helt otrolig!
Vi fortsätter att komma perfekt på vartenda hinder också - så himla kul!

Pratade med några från anläggningens klubbs styrelse efteråt då de menade att det skulle tycka att det var kul om jag och Rupert kunde hänga med på lite Riders Club-tävlingar (ska berätta mer om detta så fort jag själv förstått vad det innebär) till våren, och det skulle vara så himla roligt!
Ska diskutera det hela med chefen någon dag när det passar =P


PS!
Hoppade ett 50cm kryss med Kilamonjaro idag också! Det kändes nästan högt, haha! Han hoppade dock finemang! Jättekul det också efetrsom han varit så tveksam tidigare, och nu tog han faktiska språng och joggade bara inte över - duktig knäpphäst!


Kommentarer
Lina

SV: okej. :) tack för ditt svar. har ju både cob och full, så velar ett tag till

2010-12-09 @ 23:04:50
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0